Fruits Arome Fresh
Despre

Despre noi

Brandul Arome a fost creat in urma cu 10 ani de doi tineri entuziasti, constienti ca, calitatea vietii ne afecteaza in mod direct trupul si sufletul.

Primul magazin Arome a fost deschis in 2006 in Iulius Mall. In prezent exista 3 Healthy Bar-uri in cele doua mall-uri din oras si doua Healthy Truck-uri care asigura energia festivalierilor si turistilor din oras pe perioada verii

Lemon Girl
Lemon Girl

Toate locatiile au un singur scop: de a imbunatati prin nutritie calitatea vietii clientilor, care traiesc intr-un mediu urban stresant si solicitant.

Oferim o gama larga de bauturi rapide si naturale (fresh-uri, limonade, shake-uri si smoothie-uri) precum si cateva produse alimentare sanatoase (salate de fructe si iaurturi).

Alegem cu grija fructele si legumele prin incurajarea producatorilor locali si folosim tehnologia de ultima generatie pentru a va oferi o bautura perfecta

Concepul Arome este sintetizat in sintagma “Healthy Bar” – indeamnand clientii sa isi acorde un moment de ragaz si sa savureze un pahar de sanatate.

Lemon Girl